Politici de confidentialitate

Condiții de livrare și plată

※ ATENTIE !  
Acest dispozitiv medical este un produs disponibil pe bază de prescripție medicală.
Discutați despre modul de utilizare și durata utilizării cu medicul dumneavoastră curant.

După ce ați trimis comanda, veți primi confirmarea comenzii (factura proformă) la adresa de e-mail menționată în formularul de comandă.
 
Livrările se vor face în interval de 24-48 de ore din momentul confirmării comenzii telefonice în limita stocului disponibil.

 ※ Comenzile plasate în intervalul Luni - Joi după ora 15:30 vor fi expediate în ziua următoare.
  Comenzile plasate în intervalul Vineri după ora 15:30 - Duminică, vor fi expediate Luni. 

   ATENŢIE: 
Pentru comenzile plasate vineri înainte de ora 15:30, în cazul în care doriți să vă fie livrate de operatorul serviciului de curierat rapid Sâmbătă, trebuie să specificați în mod expres aceasta în formularul de comandă, și implică un cost suplimentar de 6 Lei + TVA (19%),  în caz contrar, vă vor fi livrate Luni !!! 
Livrările se derulează exclusiv prin servicii de curierat rapid (FAN COURIER - vezi lista localitați), la adresa indicată în formularul de comandă.

 Pentru comenzi mai mari de 480 lei TVA inclus, livrarea este gratuită, cu excepția localităților unde sunt kilometri exteriori.
※ Pentru comenzile mai mici de 480 lei T.V.A. inclus, taxa de transport si ramburs este de aprox.14 lei + TVA 19% *(pentru produsele cu volum redus încadrate în categoria de expediție "plic"), respectiv aprox. ~22 lei + TVA 19% *(pentru produse cu volum mare încadrate în categoria de expediție "colet").
 Produsele se livrează în limita stocului disponibil. 

 Pentru modalitatea de plată aleasă " ramburs " - veți achita contravaloarea produselor comandate și taxele de transport, operatorului serviciului de curierat rapid la livrarea comenzii.

  Pentru modalitatea de plată aleasă  " transfer bancar / O.P. " - coletul dvs. va fi expediat dupa confirmarea platii si veți achita la livrarea comenzii contravaloarea taxei de transport, operatorului serviciului de curierat rapid.